Ja, ni läste rätt. Jag har tydligen blivit beroende av Sleek MakeUp och förra veckan fick jag hem ytterligare två ögonskuggepaletter och två rouge. Till min besvikelse har dessa ögonskuggor inga namn som de nyare paletterna… men det var väl det enda negativa med denna leverans. Riktigt härliga färger på både ögonskuggorna och rougen. Vad tycker ni?

malhar_131201_0024

malhar_131201_0060

malhar_131201_0059

malhar_131201_0029

malhar_131201_0062

malhar_131201_0069

malhar_131201_0037

malhar_131201_0048Sleek MakeUp Blush – Flamingo

malhar_131201_0054Sleek MakeUp Blush – Pixie Pink

.
Sleek MakeUp kan köpas på sleekmakeup.com eller på brallis.se.

You May Also Like

6 kommentarer

Svara

Sunset-paletten har jag och använder den på tok för sällan. Perfekt höstpalett! Storm-paletten ser också fin och höstig ut. Och Sleeks rouger är ju också för himla fina. Jag tänkte precis skriva att jag aldrig har blivit besviken på något från Sleek, men det är inte helt sant (en eyeliner gjorde mig rejält besviken). Fast ser man till mängden Sleek-smink jag äger, så kan man säga att det inte räknas. 😉

Svara

Jag försöker & försöker köpa från Sleeks hemsida, men det funkar aldrig för mig.. Köper du från Brallis eller funkar det för dig att handla direkt från hemsidan?!

Svara

Hjalmen: Har man VISA-kort får man välja betalning med ”Visa Debit” om man beställer från Sleeks egna hemsida. Jag har bara beställt därifrån och det fungerar hur bra som helst.

Svara

Okej, gu va bra då ska jag testa det på en gång!
TACK för hjälpen och för en superfin blogg!

Svara

Åh, det är mina favoritpaletter från Sleek! Så himla fina, båda två!

Svara

Åh, går och funderar på Storm, de är ju så löjligt billiga dessa paletter.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

20 − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.