Idag gjorde jag ett nytt försök med IsaDoras nya lack. Denna gång blev det Sugar Crush-lacket Chameleon Crush under hololacket Gold Digger. Vad tycker ni?

malhar_131128_0013

malhar_131128_0003

Åter igen föll lacket av väldigt enkelt på 3 fingrar efter bara några timmar med hjälp av Peel Off Base. Jag känner lite att tanken var god och det är skönt att kunna skala av lacket när man vill – men det är inte lika roligt när det faller av av sig självt. Jag skulle inte lita på att lacket satt kvar på alla naglar efter t ex. en utekväll.

IsaDora Peel Off Base
IsaDora Sugar Crush – 114 Chameleon Crush
IsaDora Holographic Nails – 871 Gold Digger

Like

Relaterade inlägg

NOTD: Get Lucky.

Jag älskar dessa två lack! Så fina och härliga nyanser av rosa. Mirage-lacket får mitt hjärta att skutta lite ♥ Depend Mirage – Razzle Rose Depend – 346 Like Ångra…

1 Comment
Maria 28 november, 2013 at 22:17 Reply

Vilken bra idé att lägga ett glitterlack ovanpå ett sandlack, det har jag inte ens tänkt på, ska genast testa. Ser riktigt isigt tjusigt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 9 =