malhar_131101_0018

malhar_131101_0082

malhar_131101_0071

malhar_131123_0003Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate

malhar_131123_0040Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir

Information: ”Sleek Makeup I-Divine Eye Shadow Palette Oh So Special är en lättanvänd ögonskuggspalett med ögonskuggor som inte veckar sig, inte faller av, inte kladdar utan bara ser perfekta ut hela dagen, vilket är det allra bästa med Sleek’s ögonskuggspaletter. 12 högpigmenterade ögonskuggor i varje palett baserade på mineraler och kan användas av vegetarianer och i vissa fall veganer beroende på palett.”

Jag tycker: Som jag har skrivit förut i min recension om Sleek MakeUp ögonskuggepalett så gillar jag att de är väldigt pigmenterade och krämiga och har mycket hög kvalitet för att bara ett sk. ”budgetmärke”. I denna palett finns både skimriga, satin- och matta skuggor i härliga färger. Jag tycker att denna palett är riktigt användbar då det finns både neutrala skuggor och några som sticker ut för att få lite extra untz i en ögonsminkning. Älskar älskar älskar skuggan Gateau som knappt går att beskriva, härlig och unik färg ♥

.
kan köpas på t ex. brallis.se och kostar 129 SEK.

.

5/5


.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Vill så gärna ha denna, den ser så fin ut!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

arton − sex =