malhar_130910_0029

malhar_130910_0017Ferguson Crest Cabarnet & D-Vinely Chilled

malhar_131123_0096Ferguson Crest Cabarnet

malhar_131123_0092D-Vinely Chilled

Information: “Wet n Wild Perfect Pout Lip Color glider smidigt på läpparna med en viktlös känsla! Dess långvariga formula är speciellt formulerad med anti-aging-teknologi, vitaminer och mineraler för att hålla dina läppar mjuka, lena och kyssbara hela dagen lång. Få återfuktade, vårdade läppar med en otrolig färg som håller hela dagen, och hela kvällen när du är ute på äventyr!”

Jag tycker: Lite torrare formula än vad jag är van vid, men blir väldigt krämiga när de kommer i kontakt med läpparna. Det dumma med dessa stift är hylsan, varför har de designat stiften så att de inte går att skruva ner helt? Det blir väldigt lätt så att man kommer emot med locket och har sönder läppstiftet – men det är väl det enda negativa jag har att säga om dessa. Nu har jag ju bara testat dessa två färger, som för övrigt är två av mina snyggaste läppstift, men det finns fler färger och utföranden att välja mellan. Jag tycker att hållbarheten är riktigt bra, de håller länge utan att behöva bättra på färgen. Förutom hylsmisstaget tycker jag att det är jättebra läppstift som har ett riktigt bra pris!

.
Wet n Wild Perfect Pout Lip Color kan köpas på t ex. eleven.se och kostar 69 SEK /st.

.

4,5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: IsaDora Flashing Volume Mascara – Nyhet!

I onsdags lanserade IsaDora sin nya mascara Flashing Volume och jag har fått chansen att testa den i ett par veckor för ett utlåtande nu när den släpptes. Flashing Volume…

4 Comments
mli 26 november, 2013 at 18:00 Reply

Så underbara nyanser!

Lackert 27 november, 2013 at 01:06 Reply

Helt underbara färger

Maria 27 november, 2013 at 12:59 Reply

Alltså Crest Cabarnet är ju bara helt galet snyggt.Fantastiskt jämnt och fint du har fått det.

stina 27 november, 2013 at 22:36 Reply

alltså du måste testa VI.Pink & Fuchsianista!! och Saraghina.. I love ’em all!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 18 =