malhar_131121_0222

malhar_131121_0255

I helgen testade jag lacket från Kardashian Beauty i färgen Afterglow som är ett nudebeiget nagellack med lite lite pärlemoskimmer i (som var svårt att fånga på bild). Jag har svårt för nudelack, men blev riktigt förälskad i detta då det kompletterar min hudfärg väldigt bra. Lacket var lätt att måla med och det behövdes 2-3 lager för full täckning, men det lägger sig fint och jämt trots att jag har väldigt knöliga naglar. Riktigt snyggt i vinter!

Det finns 19 olika färger av lacken och kostar 109 SEK /st på brallis.se.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Som du skriver, passar dig väldigt bra 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

17 + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.