malhar_131118_0035

Jag vet att det var ett tag sen jag la upp bilder på mina naglar… och här har ni anledningen. Jag tog bort min nagelförlängning tidigt i höstas och sedan dess har mina naglar inte blivit längre än så här. Just nu är även nagelbanden hemska också, så ursäkta detta! Men igår hade jag äntligen tid att sätta mig ner och måla naglarna.

IsaDora Wonder Nail – 775 Angel Wings
IsaDora China Nail Art – 867 Dynasty

Like

Relaterade inlägg

IsaDora Gel Nail Lacquer

Förra veckan lanserade IsaDora sin nagelnyhet, Gel Nail Lacquer. Det färgade Gel Nail Lacquer och Gel Nail Lacquer Top Coat är en reaktiv kombination som tillsammans skonsamt självhärdar och efterlämnar…

2 Comments
Aidas MakeUp 18 november, 2013 at 20:34 Reply

Åh – det ser ju supertjusigt ut!

B R O W N S U G A R 22 november, 2013 at 17:56 Reply

Snyggt! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 15 =