Pixi skapades för över 10 år sedan av Petra Strand, som har 20+ års erfarenhet som både makeup-artist och produktutvecklare. Märket och lanserades i Pixis flaggskeppsbutik i Soho, London. Sedan dess har Pixi haft lojala följare världen över tack vare dess rena, uppvaknande produkter som älskas av din hud. Produkterna skapar en naturligt strålande “jag-har-haft-en-god-natts-sömn”-look för att framhäva ditt naturliga utseende på bästa sätt.

“Flawless in a few fuss-free minutes – that’s what Pixi is all about!”

pixielevenmolkan

Jag har hört om Pixi via Youtube (självklart!) och har varit sugen på att testa det sedan dess. Speciellt nu när jag börjar bli spökvit och glåmig p g a. att den där solen inte längre tittar fram så mycket. Kul att Eleven.se tar in så mycket olika märken och produkter. Det skulle vara härligt att få täcka ansiktet med lite nya produkter!

Like

Relaterade inlägg

Swatch: IsaDora Perfect Moisture Lipstick 147 Coralise

IsaDoras Perfect Moisture Lipstick 147 Coralise är ett rödoranget läppstift som känns ganska neutralt i undertonen – kanske att det drar lite åt det varmare hållet. Formulan är krämig och…

3 Comments
Julia 15 november, 2013 at 14:00 Reply

Jättenyfiken på dom produkterna jag med! :)

Magda/ComaHeart - En skönhetsblogg 15 november, 2013 at 16:17 Reply

jag har några produkter från pixi! gillar dom, men använder dom allt för sällan. bra att du skrev om pixi nu, så jag blev påmind! :’)

Maria 16 november, 2013 at 17:07 Reply

Så spännande, har kollat på dem via beautybay innan och inte alls haft en aning om att det är en svensk tjej som står för märket, spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − nio =