malhar_130819_0026

Information: “En lyxig rengöringskräm som smälter till olja som avlägsnar alla lager av makeup i ett nafs. Innehåller Community Fair Trade-producerad kamomilljolja. Masseras in på torr hy och sköljs av med vatten.”

Jag tycker: Det var en helt ny upplevelse för mig att rengöra mig med olja och jag blev ännu lite mer fundersam över denna produkt. Konsistensen påminner lite om kokossmör som sedan vid aktiveras och blir till en olja vid beröring. Jag är lite så där till förpackningen då man antingen måste ha en spatel som man tar upp produkten med eller att rengöra händerna innan för att slippa bakterier. Hade hellre sett den i en plåttub kanske? Själva förpackningen är ju fin pga. att det är en plåtburk, men lite ohygieniskt som med alla burkar av denna sort. Själva produkten fungerar jättebra till att ta bort smink. Den luktar jättegott och får min hud att kännas len och mjuk efteråt. Sammamfattningsvis gillar jag den och den utför jobbet bra!

.
kan köpas på t ex. thebodyshop.se och kostar 185 kr.

.

4/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: IsaDora Summer Fragrances – Ocean Breeze

Information: “IsaDora Ocean Breeze EdT är en sval, frisk men ändå kryddig doft som för dina tankar till barfota dagar på stranden när den mjuka sjöbrisen leker i ditt hår…

1 Comment
Nina 17 november, 2013 at 16:33 Reply

Jag har en spatel till min som jag frågade lite snällt efter på TBS. Jag gillar också den här jättemycket, den är riktigt härlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =