malhar_131029_0002

När jag var i Stockholm och stod där inne på Åhléns och kollade in alla Viva La Diva-produkter kunde jag inte låta bli att köpa fler läppstift. Denna gång blev det 81 Goth som är ett svart läppstift (har velat ha ett svart jättelänge!) och sedan 119 Super Nova som är ett jättefint plommonlila läppstift, det är också ett av de nya läppstiften från Stairway To Heaven-kollektionen.

Like

Relaterade inlägg

Nya hårprodukter.

L’Oréal Silk & Gloss Hot Straight Spray: Den första Hot Straight-sprayen från StudioLine med mikrofiber från silke, utvecklad för att skydda håret mot värmen från plattång och hårtork. Resultat: Slätt…

3 Comments
Annika Norgren 30 oktober, 2013 at 14:53 Reply

Hur är hållbareheten på dem, vilken wear time har de och fadear de jämt? Skulle gärna vilja veta om det är värt att plocka upp ett par :)

XOXO

Malin 30 oktober, 2013 at 20:35 Reply

Annika: Det beror lite på vilken färg man använder. De är väldigt krämiga och de ljusare försvinner lättare än de mörka. Jag har inte tagit tid, men de håller några timmar för mig i alla fall :) Är du osäker så testa ett först och se hur du gillar det.

B R O W N S U G A R 30 oktober, 2013 at 23:10 Reply

Älskar plommonlila :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − åtta =