20131029-223025.jpg

20131029-223042.jpg

Dagarna går fort och vi är faktiskt på god väg. Hela datorhörnan, hallen, garderoberna och näst intill hela köket är ihoppackat. Likaså mitt sminkbord och vad som känns som allt mitt smink (okej, inte allt… för en hel IKEA-kasse och lite till åker med till fjällen). I morgon ska jag plocka ner och tvätta alla gardiner och så ska vi väl köra ett par lass.

Så det börjar bli tomt här. Det känns lite vemodigt måste jag säga. Även att jag mest har stört mig på hur lyhört det är här och hur mycket bråk och skrik det varit utanför så har jag faktiskt trivts jättebra med lägenheten i sig. Men nu är det nya tider och jag tror att vi får det bra i den nya lägenheten också.

Like

Relaterade inlägg

The big 30

The big 30

Den här helgen har jag spenderat i London med min sambo, svägerska och mamma. För idag fyller jag nämligen 30 år. Shiiit! Är det nu man är vuxen på riktigt?…

Vi har dragit till fjällen!

Stupid back!

Bra dag!

Storseans med Terry Evans

1 Comment
Amanda [SPONTAN] 30 oktober, 2013 at 09:23 Reply

Vad roligt med en ny lägenhet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 8 =