När vi var på bloggvisningen i tisdags fick vi med oss en superhärlig goodiebag med julens dofter och vintertrendens sminkprodukter. Behöver jag säga att jag blev överväldigad och jag vet inte ens var jag ska börja. Jag kan ju säga att jag kommer att lukta väldigt gott hela vintern och ha en härligt skimrande hy i skidbackarna :)

Är det något speciellt ni är sugna på att kika lite närmare på först?

malhar_131026_0119

malhar_131026_0106

Like

Relaterade inlägg

Daisy Beauty Rom – Konferensdag 1

Daisy Beauty Rom – Konferensdag 1

Första konferensdagen började med en introduktion av alla deltagare och företag, sedan satte presentationerna i gång – först ut med Kicki på Daisy Beauty. Vill ni läsa fler inlägg om…

2 Comments
Sofie 27 oktober, 2013 at 14:57 Reply

Jag vill se sminket! Extra nyfiken är jag på läppstiften! :)

Diikaa 3 november, 2013 at 20:22 Reply

Åh, dem är så snygga. Riktiga favoriter!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × två =