malhar_130827_0070

brows2

brows1

Information: ”Eyebrow Pencil med lämplig färgmängd för att måla och forma perfekta ögonbryn. Borsten garanterar den perfekta tonen. Lätt att ta med och enkel att applicera. Passar smidigt i din sminkväska.”

Jag tycker: En solklar favorit! Jag har testat många brynpennor och skuggor men inte hittat någon som ger ett naturligt resultat, men nu förstår jag varför Anastasia kallas för ”The Queen of Eyebrows”. Pennan ger lagom med färg och ger ett riktigt fint och jämt resultat. Den varken kakar eller smular som många andra brynpennor kan göra. Brynborsten hjälper till att få en softare look om man nu vill ha det. Jag älskar riktigt markerade ögonbryn och pennan smälter in och trollar bort allt vad glesa bryn heter. Definitely worth the hype!

.
Anastasia Perfect Brow Pencil kan köpas på t ex. eleven.se och kostar 220 kr.

.

5/5


.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

jag älskar anastasias brow wiz! men har en sån här också som jag aldrig testat… men blev sugen på att testa den nu! får ta och göra det snarast 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

arton − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.