malhar_130921_0102

Information: “Honeymania Lip Balm mjukgör läpparna och fuktighetsbevarar upp till 24-timmar. Ett sött läppbalsam med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien.”

Jag tycker: Ett underbart och sött och blommigt läppbalsam som är min räddare i nöden just nu! Det är mjukt och enkelt att applicera. I ärlighetens namn hade jag dock velat ha detta i stick-form eftersom jag har lite svårt med produkter som man ska stoppa ner fingrarna – det blir lätt ohygiensiskt, men ser man till att ha rena fingrar eller en har liten applikator med sig är det inga problem. Det både luktar och smakar (om man nu skulle råka få det i munnen) jättegott! Jag kan faktiskt öppna burken bara för att lukta på det. Känns återfuktande och mjukgörande.

.
Honeymania Lip Balm kan köpas på thebodyshop.se och kostar 60 kr.

.

4/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: IsaDora Moisturizing Lipgloss 23 Zinfandel.

Information: “Semi-transparent flytande läppglans som vårdar torra och nariga läppar. Moisturizing Lip Gloss är ett fuktgivande läppglans med vårdande Jojobaolja och Shea butter som skyddar läpparna mot uttorkning. Kan användas…

2 Comments
Clara 15 oktober, 2013 at 20:02 Reply

åh har du nåt tips på en hårinpackning mot slitna toppar?

Malin 15 oktober, 2013 at 20:21 Reply

Clara: Jag gillar Maria Nila Palett-inpackningarna – men något som har hjälpt mig jättemycket är TIGI Bead Head Beach After Party som är en hårkräm :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nitton =