20131008-194412.jpg

Ni som följer mig på twitter vet hur illa har varit skrik, gap, bråk och fylla både i och utanför huset vi bor i oavsett om det varit vardag eller helg. Vi har under ett års tid letat febrilt efter en ny lägenhet men antingen inte fått de som vi verkligen velat ha eller så har det inte känts bra. Men nu, nu var det vår tur! Vi skrev på papprerna igår och det kunde inte kännas bättre. Markplan med inglasad balkong och uteplats, badkar, större kök och möjlighet till diskmaskin.

Ni förstår inte hur lycklig jag är! Hur mycket jag än gillar vår nuvarande lägenhet vill jag verkligen bo i ett lugnare område och att ha lägre hyra. Så. Jäkla. Skönt.

Like

Relaterade inlägg

God Jul!

Hoppas att ni har det gött där ute i stugorna! Själv är jag i Norge och har inte tillgång till internet speciellt ofta. Just nu snyltar jag på internetet i…

Sommarkärlek

Semester!

Semester!

I morgon, jag lovar!

Förlåt.

4 Comments
Maria 12 oktober, 2013 at 18:25 Reply

GRATTIS, och det roligaste var att det första jag tänkte var; amen nu kan de använda badbomber från LUSH!

Malin 12 oktober, 2013 at 18:29 Reply

Maria: Haha, jag tänkte att jag kunde använda mitt Bubble Bath Melt från TBS :D

Camilla 12 oktober, 2013 at 19:19 Reply

Men vad skönt! Grattis!

Emelie 13 oktober, 2013 at 20:27 Reply

GRATTIS!

Vet hur hemskt det är när man, av olika anledningar, inte trivs där man bor och hur svårt det kan vara att hitta något nytt. Det här är du värd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + tolv =