20131008-194412.jpg

Ni som följer mig på twitter vet hur illa har varit skrik, gap, bråk och fylla både i och utanför huset vi bor i oavsett om det varit vardag eller helg. Vi har under ett års tid letat febrilt efter en ny lägenhet men antingen inte fått de som vi verkligen velat ha eller så har det inte känts bra. Men nu, nu var det vår tur! Vi skrev på papprerna igår och det kunde inte kännas bättre. Markplan med inglasad balkong och uteplats, badkar, större kök och möjlighet till diskmaskin.

Ni förstår inte hur lycklig jag är! Hur mycket jag än gillar vår nuvarande lägenhet vill jag verkligen bo i ett lugnare område och att ha lägre hyra. Så. Jäkla. Skönt.

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

GRATTIS, och det roligaste var att det första jag tänkte var; amen nu kan de använda badbomber från LUSH!

Svara

Maria: Haha, jag tänkte att jag kunde använda mitt Bubble Bath Melt från TBS 😀

Svara

Men vad skönt! Grattis!

Svara

GRATTIS!

Vet hur hemskt det är när man, av olika anledningar, inte trivs där man bor och hur svårt det kan vara att hitta något nytt. Det här är du värd!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

elva + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.