malhar_130813_0047

malhar_131008_0055

malhar_130901_0155

Information: “Rikt pigmenterade, krämiga puder-ögonskuggor i 5 färgkoordinerade nyanser som passar perfekt både till vardags och till fest! De är lätta att applicera och tona tack vare dubbelapplikatorn som medföljer, och de sitter även extra länge. Kan även rekommenderas för känsliga ögon och kontaktlins-användare.”

Jag tycker: Det är inte ofta jag gillar alla skuggor i en palett, alltid är det någon som inte presterar – men IsaDora har lyckats med denna palett till 98%. Tycker att alla skuggor är krämiga och välpigmenterade! Jag älskar kombon av både färgerna och att det är matta och skimriga skuggor. Det är verkligen en kombinerad dag- & nattpalett som fungerar i alla lägen. Man ser dock på swatchbilden att skugga nummer 2 är aningens smulig, men det går att lösa genom att krossa skuggan lite i behållaren, eller applicera med ett finger (det har fungerat för mig). Jag gillar den verkligen, en riktig höstfavorit!

.
IsaDora Eye Shadow Palette 62 Highlands kan köpas på t ex. eleven.se och kostar 179 kr just nu 129 kr.

.

5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Loréal Paris Elvital Nutri-Gloss Shampo & Balsam.

Information: “Formeln med protein tillför en optimal mängd näring till håret. Hålfibern får perfekt näring och blir mer spänstigt. Formeln med pärla värkar som en intensiv glans-booster vilket ger lyster,…

1 Comment
Julia 10 oktober, 2013 at 19:32 Reply

Ser jättefin ut! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =