I mitten av oktober lanserar IDUN Minerals lite nyheter, riktigt spännande! Plus att två av produkterna som kom med sommarens Limited Edition-serie men får stanna kvar i sortimentet.

IdunLips_lipstick_family_wide_HR_jpgHjortron, Nypon, Jungfrubär, Körsbär, Vinbär och Björnbär

Sex stycken läckra, vårdande läppstift som innehåller närande och mjukgörande nordisk hjortronolja. Färgskalan går från trendig nude till klassisk djupröd. Namnen har inspirerats av nordiska bär. Rekommenderat pris 189 kr.

IdunFace_Concealer_Havre_open_HR.jpgHavre och Raps är nya concealerpennor fungerar såväl ljusreflekterande som täckande på samma gång. Formuleringen är högpigmenterad och mineralbaserad liksom hela IDUN Minerals produktserie. Rekommenderat pris 249 kr.

IdunBrush_RetractableKabukiBrush_HR_jpgVatn är en svart mascara som är vattenfast upp till 38 grader celsius. Mascaran är en så kallad fibermascara som ”tubar in” fransarna och avvisar vatten. Perfekt att använda på stranden eller när man sportar! Rekommenterat pris 199 kr.

Retractable Kabuki Brush är en perfekt borste att ha med sig i necessären eller på resan då borsten är infällbar och har ett skyddande lock. Tillverkad av ett fint syntetiskt material, Taklon, vilket gör att den är mjuk och skonsam mot huden. Rekommenderat pris 195 kr.

.
Vad tycker ni? Är det något som faller er i smaken?

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

ett × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.