Under bloggvisningen för Honeymania- & White Musk Smoky Roseserien från The Body Shop introducerade de även en tävling där vi skulle räkna bin i butiken för att vinna två av julens presentkit. Jag kammade hem en av de tre vinsterna och här har ni dem.

Jag vet ännu inte när dessa kommer ut i butik, men jag tror att jag får mer information om det i slutet av denna månad.

malhar_131002_0003Ett härligt presentkit med doft av “Ginger Sparkle”; Shower Gel, Body Polish, Body Butter & Soap. Allt i en söt plåburk som man senare kan använda till att förvara riktiga pepparkakor sedan :)

malhar_131002_0054Shower Gel’s i reseförpackningar; Coconut, Mango, Satsuma & Strawberry.

Egentligen kom dessa små härligheter i ett fint plaströr med sju olika duschkrämer – men eftersom jag tänkte ge bort de andra så slog jag in dem med en gång. De andra dofterna är Shea, Olive & Moringa.

Like

Relaterade inlägg

bareMinerals utökar sin hudvårdsserie Skinsorials

bareMinerals utökar sin hudvårdsserie Skinsorials

Inlägget innehåller annonslänkar För ett tag sedan ramlade det in lite ny hudvård från bareMinerals som utökar sin hudvårdsserie Skinsorials med tre nya serum och en ögonkräm. Jag har fått…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + tolv =