20131003-220253

Ikväll har mamma och jag varit på storseans med Terry Evans. Det var hur spännande som helst. Jag tyckte nog att det var roligare än mamma, men så jäkla spännande. Först var det avkänning av andar då han pratade med flera personer om deras släktingar eller vänner som gått bort. Och efter en halvtimmes paus/fika var det frågestund de sista 45 minuterna. Helt klart en häftig upplevelse!

Och den nörd som jag är frågade jag självklart om jag fick ta en bild med honom :)

Like

2 Comments
♦ • . josefine - skönhetsblogg 3 oktober, 2013 at 23:33 Reply

Men åh så roligt! Han är ju så jäkla bra, skulle också vilja träffa honom!:D

Julia 4 oktober, 2013 at 00:41 Reply

Vad roligt och spännande! Hade jag också velat gå på
:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 5 =