malhar_130928_0041

Igår hade vi lite kalas här hemma eftersom jag fyllde år i onsdags. Jag fick massor av fina paket! Då jag är en riktig Johnny Depp-lover fick jag ytterligare två filmer som jag inte hade sedan innan och en jättefin bok om hans liv, filmer han varit med i osv. Fick även en elektrisk tandborste då mina föräldrar antagligen tycker att jag har smutiga tänder 😉 Svärfar satte huvudet på spiken med en ny brödkniv (vår andra suger!) och den där fina förvaringsboxen jag tittat på. Riktigt fina presenter, tack tack tack ♥ ♥ ♥

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Den boken ser ju rätt härlig ut med hans snygga fejz på. Kanske måste kika efter den jag själv. Mkt bilder i? Härliga presenter du fick gumman, och grattis än en gång. 🙂
Kram

Svara

Daniela: Ja, jättemycket bilder i 🙂
Tack sötis <3

Svara

Fina presenter! Vet du var förvaringsboxen kommer ifrån? Är
på jakt efter en precis sån!

Svara

Lisa: Den är från Jysk och kostar inte alls många kronor 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.