malhar_130928_0041

Igår hade vi lite kalas här hemma eftersom jag fyllde år i onsdags. Jag fick massor av fina paket! Då jag är en riktig Johnny Depp-lover fick jag ytterligare två filmer som jag inte hade sedan innan och en jättefin bok om hans liv, filmer han varit med i osv. Fick även en elektrisk tandborste då mina föräldrar antagligen tycker att jag har smutiga tänder ;) Svärfar satte huvudet på spiken med en ny brödkniv (vår andra suger!) och den där fina förvaringsboxen jag tittat på. Riktigt fina presenter, tack tack tack ♥ ♥ ♥

Like

Relaterade inlägg

God Jul!

God Jul!

Hoppas att ni har haft en underbar julafton; att ni ätit gott och fått umgås med era nära och kära! Själv har jag firat jul med helt nya ansikten och…

4 Comments
Daniela - LittleMissWitty 29 september, 2013 at 15:27 Reply

Den boken ser ju rätt härlig ut med hans snygga fejz på. Kanske måste kika efter den jag själv. Mkt bilder i? Härliga presenter du fick gumman, och grattis än en gång. :)
Kram

Malin 29 september, 2013 at 15:38 Reply

Daniela: Ja, jättemycket bilder i :)
Tack sötis <3

Lisa 29 september, 2013 at 18:20 Reply

Fina presenter! Vet du var förvaringsboxen kommer ifrån? Är
på jakt efter en precis sån!

Malin 29 september, 2013 at 18:26 Reply

Lisa: Den är från Jysk och kostar inte alls många kronor :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =