Igår kom jag hem till ett paket från Finest Cosmetics med en av de finaste paletterna jag någonsin sett! Denna palett är perfekt för om man är på resande fot och eftersom den innehåller 10 olika ögonskuggor och man får ut många olika looks, plus att den kommer med en liten inspirationsbok med olika sminkningar man kan skapa med hjälp av paletten 🙂

malhar_130928_0013

malhar_130928_0018

malhar_130928_0024

malhar_130928_0029

”Ju mer, desto bättre! Skapa din egna stil med Anastasia Lavish Set som innehåller allt du behöver för en snygg ögonmakeup och perfekta ögonbryn. Med hjälp av 10 fantastiska ögonskuggor, mini-size Anastasia Covet Waterproof Eyeliner, mini-size Anastasia Perfect Brow Pencil, behändig duo-borste och en Anastasia-pincett skapar du snabbt och enkelt en professionell, häftig makeup som passar perfekt både till vardags och till fest!”

.

Denna palett innehåller:

– 1 ögonskuggspalett, 10 x 0,9 g
– Anastasia Covet Waterproof Eyeliner, Svart, 0,4 g
– Duo-borste, 12 cm
– Anastasia Perfect Brow Pencil, Mörkbrun, 0,39 g
– Anastasia Precisions-Pincett, Svart

.
Anastasia Lavish Set for Brows & Eyes Palette kan köpas på t ex. Eleven.se och kostar 495 kr.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Åh, den hade jag inte tackat nej till! Ser jättefin ut 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

1 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.