malhar_130925_0028

Igår morse fick jag ett fint rosa paket av A som innehöll denna blus jag önskat mig. Egentligen sa jag inte ville ha något, men hittade blusen på Gina Tricots hemsida och sa att om han ville ge mig något nån gång kunde det vara den. Jag är en riktigt sucker för chiffongblusar och denna var lite lagom häftig med dragkedjor och nitar ♥ ♥ ♥

Like

Relaterade inlägg

OOTD: Curls and stripes.

Tänkte göra en riktigt fin sminkning idag, men efter 3 misslyckade försök gav jag upp. Det gick bara inte. Mina ögon rann och när jag väl fått skuggorna på plats…

3 Comments
Magda/ComaHeart - En sminkblogg 26 september, 2013 at 21:12 Reply

snygg!

Julia 26 september, 2013 at 22:25 Reply

Jättesnygg! :)

Sofie 27 september, 2013 at 07:19 Reply

Jättesnygg! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =