malhar_130911_0035

medutanwakeupmakeupUtan foundation > Med IsaDora Wake Up Make-Up Foundation

Information: ”Wake Up Make-up ger din hud ny lyster och minskar trötthetstecken. Den smälter sammetslent vid applikation och förenar sig perfekt med huden. Trollar bort små ojämnheter och fina linjer. Aktiva ingredienser som hyaluronsyra, oligopeptider och panthenol ger en intensiv fuktighetsbehandling. SPF 20 skyddar mot solens skadliga strålar.”

Jag tycker: Jag har alltid svårt med foundations då jag har blandhy och antingen slutar det med att jag blir spegelblank i T-zonen eller att mina torra partier framhävs ännu mer. Men efter ett rejäl hårdtest måste jag säga att detta är den bästa foundationen för mig just nu! Jag hade den på mig nu när vi var i Stockholm och jag bar på många påsar, en tung väska och vi sprang fram och tillbaka över hela stan i ungefär 6 timmar. Även att det kändes som att hela ansiktet runnit av så syntes det inte att jag hade svettats eller ens varit varm. Finishen är sammetslen och just nu blandar jag 00 Fair och 04 Warm Beige men tror att endast 00 Fair kommer att vara perfekt till min likbleka hy i vinter. Det är lätt att få ett jämt och fint resultat då den liksom smälter in i huden och håller en vanlig arbetsdag. Jag gillar den verkligen!

IsaDora Wake Up Make-Up finns på t ex. eleven.se och kostar just nu 129 kr (ord. 159 kr).

.

5/5


.

Like

7 Comments
Julia 22 september, 2013 at 19:37 Reply

Ser jättefin ut! :)

Maria 24 september, 2013 at 19:51 Reply

Vad roligt att du gillade den, känner att jag måste testa
min flaska nu, men tror jag fått litet fel färg, dock går det ju
att testa bara för att se täckningsgraden osv.

Eva på IsaDora 25 september, 2013 at 11:16 Reply

Åh vad glada vi är över att du gillar Wake Up Make-up!!!
:)

Francik 3 oktober, 2013 at 18:36 Reply

Hi! I would really like to try it because I’ve almost finished my foundation (Vichy aerateint pure) but I would like to know If it’s oil free. They say It’s suitable for all skin types but in the past I had some bad experiences with similar products suitable for all skin types.
What do you think about it?

Malin 3 oktober, 2013 at 22:08 Reply

Francik: I have combinated skin and it workes awesome for me. I can’t really say if it’s oil free because I cannot find that kind of information. It’s not that expensive so if you want to try it so do it :)

[…] Molkan’s new favorite foundation is our Wake-Up Make Up. see pictures and read all about it on her swedish blog here! […]

[…] Molkan har testat Wake Up Make-up och ger den högsta betyg! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 15 =