20130920-175715.jpg

Dagarna i Stockholm har varit helt underbara :) Har träffat så fina människor och det har varit jätteroligt att umgås med Emilie, urgulliga människa! Blog Awards var över förväntan och jag kommer att sväva på rosa moln ett tag framöver. Så tack till alla som förgyllde min resa och tack till The Body Shop Sverige för vinsten och alla roliga produkter!

20130920-181645.jpg

Då jag kom hem runt 03.30 så sov jag länge idag och nu bär det av för att äta middag. Men jag återkommer i morgon med fler bilder från resan.

Ha en fortsatt härlig fredag :)
Kram

Like

Relaterade inlägg

Jaaa!

Ni som följer mig på twitter vet hur illa har varit skrik, gap, bråk och fylla både i och utanför huset vi bor i oavsett om det varit vardag eller…

Jag lever!

God Jul!

God Jul!

Sörry!

Back to school-wanties.

2 Comments
Evelinasfina skönhetsblogg 20 september, 2013 at 19:00 Reply

Vad fin du är :)

Maria 20 september, 2013 at 20:11 Reply

Åh, följde din resa på instagram, ser ut som ni har haft
jätteroligt, grattis till vinsten förresten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 3 =