malhar_130911_0035

Wake Up Make-up är det senaste tillskottet i IsaDoras foundationfamilj. Jag har fått hem två av nyanserna och jag gillar verkligen att 00 Fair är riktigt ljus då jag är näst intill kritvit under vintertid. 04 Warm Beige passar mig alldeles utmärkt just nu. Vid första anblick och efter någon användning gillar jag den. Jag ska dock hårdtesta den och återkommer med en recension så småningom.

”Wake Up Make-up ger din hud ny lyster och minskar trötthetstecken. Den smälter sammetslent vid applikation och förenar sig perfekt med huden. Trollar bort små ojämnheter och fina linjer. Aktiva ingredienser som hyaluronsyra, oligopeptider och panthenol ger en intensiv fuktighetsbehandling. SPF 20 skyddar mot solens skadliga strålar.”

IsaDora Wake Up Make-Up finns på t ex. eleven.se och kostar just nu 129 kr.

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
2 Comments
Evelinasfina skönhetsblogg 14 september, 2013 at 21:25 Reply

Är riktigt sugen på denna foundation :) behöver också en riktigt ljus för min bleka hy :)

Maria 14 september, 2013 at 23:01 Reply

Fick hem färgen nr 06 och har inte ens testat den här
produkten men är väldigt sugen, dock är färgen aaaaaalldeles för
mörk på mig :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − två =