130537_blogawards_51a25b1addf2b3633fb26dcd

Härom dagen fick jag reda på att jag hade vunnit biljetter till VR Blog Awards i Stockholm den 19:e September. Jag skrek ut av lycka när jag såg att jag hade vunnit, det var typ det enda jag hade önskat mig i födelsedagspresent i år så att det känns helt overkligt! Så. Jäkla. Kul

I priset ingår två biljetter per vinnare (jag får alltså ta med mig en kompis), en makeuprådgivning och makeupprodukter till ett värde av hela 500kr per person. Och eftersom jag ska upp till Stockholm dagen innan på ett annat bloggevent så blir det övernattning, helt perfekt!

Jag är så pepp! Ni anar inte…

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Gud vad kul!!! Sitter absolut int här och är avis 😉 Ha så kul i Stockholm! 🙂

Svara

Grattis, så himla roligt!

Svara

Vad roligt! Grattis! 🙂

Svara

Du/ni kommer ha det fantastiskt kul! 😀
Grattis igen! 😀

Svara

Så kul!! Ska du bo på hotell där? Kanske kan styra upp
något innan? 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

sjutton + sexton =