Igår fick jag hem mina första produkter från det ombloggade märket Anastasia Beverly Hills. Jag har fått tre produkter från Finest Cosmetics Sweden som är distributörer i de fyra nordiska länderna för det exklusiva ögonbrynsvarumärket.

Anastasia Beverly Hills är skapat av Anastasia Soare. Hon är internationellt känd som “the eyebrow guru” eller som bl a Oprah Winfrey refererar till “the queen of eyebrows”, hon njuter en ikonaktig status bland Hollywoods elit av superstjärnor. Några av hennes fasta kunder är: Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Naomi Campbell, Nicole Richie och Reese Witherspoon för att nämna några.

malhar_130827_0047

malhar_130827_0055

malhar_130827_0085

malhar_130827_0089

.

Anastasia Bold & Beautiful Kit

Ett lyxigt set i form av ett bok-set som erbjuder perfekt skönhet – en palett för att perfekt forma dina ögonbryn, och en palett för att ge dina ögon en vacker look!

I Vol.1 hittar du Bold Brows, en palette som innehåller en praktisk pincett, två ögonbrynsskuggor och en dubbelsidig borste för att du ska kunna skapa de perfekta ögonbrynen. I Vol.2 hittar du Beautiful Eyes, en vacker palett med 4 skuggor som du kan applicera med både torr och fuktig pensel för att skapa allt från intensivt sotade ögon till en subtil, neutral look och en dubbelsidig pensel medföljer även.

.

Anastasia Covet Waterproof Eyeliner

En silkeslen vattenfast eyeliner, som även kan användas på vattenlinjen, ger dig en intensiv och kladdfri färg – se fantastisk ut, hela kvällen! Denna härliga pennformade eyeliner har även en inbyggd pennvässare, så du smidigt kan ha med dig den på resan, en eyeliner du kommer att älska.

.

Anastasia Perfect Brow Pencil

Ögonbrynspenna med anpassad färgmängd för att ge dina ögonbryn form och en lätt färg.

Like

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + arton =