Jag har länge velat ha en ny hårborste och har sett flera varianter på utredningsborstar på de flesta skönhetsbloggar osv. Egentligen har jag inte speciellt trassligt hår, men sedan jag skaffade hårförlängning så har jag behövt en utredningsborste då löshöret är “torrare” än mitt vanliga hår. Den reder ut håret bra och är kompakt, lätt och behändig att ta med sig. Hittills gillar jag den!

Har ni testat någon form av utredningsborste? Märker ni någon skillnad mot “vanliga” borstar?

malhar_130817_0048

malhar_130817_0054

Information: “Frisörernas favoritutredningsborste. Tangle Teezer Salon Elite tar farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta bara hårdare och mer bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga utan reder ut dina tovor på ett unikt skonsamt sätt.”

Tangle Teezer finns på t ex. eleven.se i olika utföranden och kostar fr. 159 kr.

Like

Relaterade inlägg

IsaDora Matt Lips & Nails

IsaDora Matt Lips & Nails

“Matt, matt och mera matt. En trend som absolut inte mattats ur heter just matt.”  63 Majestic Mauve, 64 Queen of Roses, 65 Ruby Gem, 66 Purple Prune, 67 Dark…

4 Comments
Josefine 24 augusti, 2013 at 19:56 Reply

Har också en Tangle Teezer, har övergett mina andra
borstar! Trodde inte att den skulle funka på mitt enormt tjocka hår
men det gör den. Det känns inte som att man borstar håret för att
det inte “trasslar” sig när man borstar igenom, men det är ju det
borsten är till för, så jag gillar den också.

Johanna (Jolimas beautyblog) 24 augusti, 2013 at 20:19 Reply

Jag köpte en tangle teezer för några veckor sen. Det jag
gillar mest med den är att den gör det så otroligt enkelt att
borsta håret när det är fuktigt. Innan använde jag en bredtandad
kam, men det var inte helt lätt. Jag trivs skitbra med tangle
teezern och kommer nog inte byta bort den.

Sara ~ Candis 24 augusti, 2013 at 22:28 Reply

Jag har en liknande från frissan, älskar att den lätt fixar trassel, men också att den masserar hårbottnen också. Den pirrande känslan efter man borstat är så skön :D

Camilla 26 augusti, 2013 at 06:42 Reply

Jag har precis beställt en och väntar på att den ska komma
hem. Är så himla nyfiken på den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + femton =