20130820-202217.jpg

Dagen har gått som en dans och jag lyckades inte bara att sminka mig på bussen på väg till jobbet utan att peta mig själv i ögonen, har även fått så många fina komplimanger om att jag är duktig på det jag gör, att jag är hjälpsam… och att mitt läppstift är fint (mer information om det i morgon)! Förutom flyt på jobbet blev jag idag testperson för en väldigt rolig produkt, samt vinnare av 500 kr på have2have.se! Så man kan väl säga att jag är en glad Malin idag.

Hoppas att ni har en fortsatt fin kväll!
Puss

.
P.S! Vad tycker ni om den nya headern förresten? 🙂

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Den nya headern är jättesnygg! Kul med lite förändring
😉

Svara

Tänk om man hade kunnat vara sådär snygg på jobbet 🙂 Nya
Headern är kanonfin! Det påminner mig rätt mycket om att det är
dags att själv uppdatera min, men jag vet inte hur jag ska gå
tillväga eftersom det är Emelie som gjort min design :O

Svara

Beutiful!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

16 − femton =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.