20130820-202217.jpg

Dagen har gått som en dans och jag lyckades inte bara att sminka mig på bussen på väg till jobbet utan att peta mig själv i ögonen, har även fått så många fina komplimanger om att jag är duktig på det jag gör, att jag är hjälpsam… och att mitt läppstift är fint (mer information om det i morgon)! Förutom flyt på jobbet blev jag idag testperson för en väldigt rolig produkt, samt vinnare av 500 kr på have2have.se! Så man kan väl säga att jag är en glad Malin idag.

Hoppas att ni har en fortsatt fin kväll!
Puss

.
P.S! Vad tycker ni om den nya headern förresten? :)

Like

Relaterade inlägg

Inget internet

Som flera av er redan vet har jag haft stora problem med mitt internet sen jag skaffade det och har ringt både tekniker och support minst en gång i veckan……

Grattis bästa katten <3

I morgon, jag lovar!

Det snurrar.

Hey you guys!

3 Comments
Julia 20 augusti, 2013 at 22:39 Reply

Den nya headern är jättesnygg! Kul med lite förändring
;)

Emilie 21 augusti, 2013 at 08:47 Reply

Tänk om man hade kunnat vara sådär snygg på jobbet :) Nya
Headern är kanonfin! Det påminner mig rätt mycket om att det är
dags att själv uppdatera min, men jag vet inte hur jag ska gå
tillväga eftersom det är Emelie som gjort min design :O

Eli 21 augusti, 2013 at 08:53 Reply

Beutiful!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 19 =