malhar_130803_0041

Information: “After Party är en lätt hårkräm som ger ditt hår fantastisk glans samt mjuk och frisk känsla utan att tynga ned. After Party innehåller även värmeskydd och passar perfekt att applicera i vått som torrt hår.”

Jag tycker: Ytterligare en favoritprodukt! Har endast använt TIGI’s produkter när jag klippt mig , men efter att ha testat denna vill jag absolut testa fler produkter från dem. Denna kräm är helt underbar! Den gör håret lent och mjukt och det känns faktiskt precis som att jag varit hos frissan, plus att den luktar jättegott. Håret känns friskt och härligt. Det enda som stör mig lite är förpackningen, väldigt opraktisk och ser snuskig ut. Men annars, har du torrt och frissigt hår – testa denna!

Tigi Bed Head After Party kan t ex. köpas på Nordicfeel.se för 119 kr.

.

4,5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Glam Glow Super Mud Cleansing Treatment.

Information: “Förebygg alla dina hudproblem på en och samma gång med denna mask! GlamGlow Super Mud är super-masken som ger din hy den mest fantastiska behandling – från insidan och…

2 Comments
Emma 12 augusti, 2013 at 00:42 Reply

Håller med om att den er snuskig ut. Väldigt konstig
design. Ville också peppa dig att fortsätta skriva som du gör.
Älskar verkligen din blogg och dina tips. :)

Malin 12 augusti, 2013 at 06:28 Reply

Emma: Åh tack vad snäll du är, du gjorde min dag :) Det är såna som du som gör att jag vill fortsätta dela med mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =