malhar_130803_0033

För ett par dagar sedan fick jag ett paket från Nordicfeel.se som innehöll Victoria’s Secret Endless Love Ultra-moisturizing Hand and Body Cream och TIGI Bed Head After Party. Jag har redan testat båda produkterna och jag gillar dem som attan 🙂 Mer utförliga recesioner kommer så småningom.

Har ni testat någon av dessa?

Nordicfeel.se är väl kanske mest kända för sina parfymer, men det har också smink, hår- & hudvårdsprodukter. De har alltid gratis frakt och har snabb leverans. I like!

♥ ♥ ♥

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Har provat ett par av TIGI’s produkter, speciellt deras shampoon och balsam, vilka är superbra för mitt hår som inte tål t.ex. sulfater då många är sulfatfria 🙂 har också varit mer intresserad av deras stylingprodukter, bla. den du har här. Du får gärna recensera den!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

elva − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.