Härom dagen beställde jag fler Body Mists från Victoria’s Secret… Alltså, hur gott luktar de inte?! Jag dör lite. Älskar båda dofterna jag beställde för ett tag sedan och var nu tvungen att beställa fler. Alla doftar underbart och är köpta på nordicfeel.se för 119 kr /st. Några dofter fattas mig ännu, men det dröjer nog inte länge innan jag gör min samling komplett.

malhar_130725_0029

Simply Breathless från Victoria’s Secret bjuder på glädje och en virvelvind av romantik med doft av flirtig fressia och läcker mandarin.

Pure Seduction från Victoria’s Secret är en del av Secret Garden kollektionen. Doften kombinerar noterna melon, plommon och freesia.

Coconut Passion från Victoria’s Secret är en sensuell blandning av vanilj, kokosnöt och liljekonvalj, och är en del av Secret Garden kollektionen.

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
1 Comment
Malin 25 juli, 2013 at 22:20 Reply

Meeeeen! Jag som just skulle beställa, nu vet jag inte
vilka två jag ska välja! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 5 =