20130725-130532.jpg

Ska alldeles straxt röra mig ner mot stan och jobbet. Denna helg är den “värsta” på hela sommaren då vi har MC-dagarna och hela stan är full med knuttar och deras bihang. Jag hoppas att det blir relativt lugnt i alla fall. Vaknade nämligen mitt i natten med ont i örat och sjukt snorig, perfekt tajming! Så idag häver jag i mig värktabletter och vitaminer och hoppas på att jag slipper ligga i feber och öroninflammation denna sommar också.

Dagens face blev grönbrunt på ögonen och knallrosa läppar. Brukar inte ha mer än lite BB cream, rouge och mascara på jobbet annars men idag kände jag att jag behövde piffa till mig lite extra för att intala mig själv att inte se så skruttig ut.

Hoppas att ni har en bra torsdag!

P.S! Bara 2 månader kvar till jag fyller 26. Jeeez vad tiden går!

Like

Relaterade inlägg

1 Comment
Magda/ComaHeart - En sminkblogg 25 juli, 2013 at 19:16 Reply

så du fyller den 25e september? jag fyller 26e :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =