20130712-214156.jpg

Förlåt att det inte blivit någon uppdatering idag, jag har jobbat hela dagen lång och sedan blev det en liten liten after work på det. Men i morgon ringer klockan 06.00 så det var lika bra att gå hem i tid så jag orkar med morgondagen. Det kan tänkas bli mycket… (för er som inte vet har vi Visfestivalen denna vecka, vilket betyder att det är typ tusen gånger så folk i stan än en vanlig sommardag).

Men jag har fått lite pressutskick som jag ska visa er i morgon, så håll ut!
Ha en underbar helg ♥

Like

Relaterade inlägg

Till er.

Jag vill först tacka er som läser min blogg, det gör det hela så mycket roligare! Och jag vill tacka för de fina kommentarerna, jag uppskattar de mer än ni…

Hej då sommar!

Back to the hoods

Back to the hoods

Off the grid

Förlåt.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + elva =