malhar_130625_0004

malhar_130710_0073

Information: ”Viva la Divas läppstift fortsätter att göra succé! Samtliga läppstift innehåller mjukgörande Vitamin E vilket gör att man aldrig får den där torra känslan på läpparna. Stiften finns i kräm-, pearl- och skimmerformula och är parabenfria.”

Jag tycker: Efter att ha varit och kikat på flera av Viva La Divas läppstift på Åhléns flera gånger bestämde jag mig för detta. Har inte testat deras smink förut men blev helt förälskad i den här färgen. 92 Chill Out är en ljus pastellig orange nyans och känns otroligt krämig och skön på läpparna. Det enda negativa jag har att säga om det är att det kan flyta ut lite utanför läpparna om man inte använder en läppenna eller ett läppbalsam under, men annars är det superhärligt! Har sett fler nyanser som kommer att köpas inom kort.

Viva La Diva Creme Lipstick kan t ex. köpas på Åhléns och Lindex för ca. 70 kr.

.

4/5


.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Fungerar den där färgen bra på mig med ”gula”
tänder?

Svara

Sandra: Jag struntar i det där.. Jag har också gula tänder men kör det ändå!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

19 − tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.