malhar_130625_0004

malhar_130710_0073

Information: “Viva la Divas läppstift fortsätter att göra succé! Samtliga läppstift innehåller mjukgörande Vitamin E vilket gör att man aldrig får den där torra känslan på läpparna. Stiften finns i kräm-, pearl- och skimmerformula och är parabenfria.”

Jag tycker: Efter att ha varit och kikat på flera av Viva La Divas läppstift på Åhléns flera gånger bestämde jag mig för detta. Har inte testat deras smink förut men blev helt förälskad i den här färgen. 92 Chill Out är en ljus pastellig orange nyans och känns otroligt krämig och skön på läpparna. Det enda negativa jag har att säga om det är att det kan flyta ut lite utanför läpparna om man inte använder en läppenna eller ett läppbalsam under, men annars är det superhärligt! Har sett fler nyanser som kommer att köpas inom kort.

Viva La Diva Creme Lipstick kan t ex. köpas på Åhléns och Lindex för ca. 70 kr.

.

4/5


.

1

Relaterade inlägg

Recension: Eye Of Horus Goddess Natural Mascara.

Information: “Eye of Horus Goddess Natural Mascara är Eye of Horus mest sålda produkt och har med sin fantastiska formula erövrat världen och nu finns den även i Sverige hos…

2 Comments
Sandra 13 juli, 2013 at 11:51 Reply

Fungerar den där färgen bra på mig med “gula”
tänder?

Malin 13 juli, 2013 at 12:10 Reply

Sandra: Jag struntar i det där.. Jag har också gula tänder men kör det ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + två =