Sedan jag hittade Zinfandelglosset från IsaDora i vintras har jag längtat efter att få äga läppstiftet också. Det är lika krämigt och härligt på läpparna som de andra PML-läppstiften (PML = Perfect Moisture Lipstick). Mörka färger är ju alltid svårt att hålla snyggt, men med en bra läppenna under så håller det helt okej. Jag gillar oftast att ha mörka läppar på vintern och hösten då det känns som att det hör till. Men jag är glad att detta finns i min samling ♥

malhar_130625_0019

malhar_130710_0081

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Läckert! 😀

Svara

Älskar den färgen 😀 Riktigt snyggt på dina läppar med! 🙂

Svara

Oj jösses hittade just din blogg och måste bara få säga att otroligt fin blogg, otroligt fina bilder och otroligt duktig! 😀 Dig kommer jag lägga till på Bloglovin’!
H

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

18 − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.