Sedan jag hittade Zinfandelglosset från IsaDora i vintras har jag längtat efter att få äga läppstiftet också. Det är lika krämigt och härligt på läpparna som de andra PML-läppstiften (PML = Perfect Moisture Lipstick). Mörka färger är ju alltid svårt att hålla snyggt, men med en bra läppenna under så håller det helt okej. Jag gillar oftast att ha mörka läppar på vintern och hösten då det känns som att det hör till. Men jag är glad att detta finns i min samling ♥

malhar_130625_0019

malhar_130710_0081

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
4 Comments
Sofie 10 juli, 2013 at 17:03 Reply

Läckert! :D

Camilla 10 juli, 2013 at 20:59 Reply

Älskar den färgen :D Riktigt snyggt på dina läppar med! :)

Linda 10 juli, 2013 at 23:39 Reply

Oj jösses hittade just din blogg och måste bara få säga att otroligt fin blogg, otroligt fina bilder och otroligt duktig! :D Dig kommer jag lägga till på Bloglovin’!
H

IsaDora Sverige — Zinfandel 19 augusti, 2013 at 14:12 Reply

[…] mycket i centrum denna höst. Vinröda läppar kommer vi framför allt att se mycket av i höst. Molkan (som vi också lånat bilderna av) har testat Perfect Moisture Lipstick nr 155 Zinfandel. Till […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + fyra =