malhar_130704_0017

malhar_130704_0025

För ett tag sedan beställde jag dessa två Body Mists från Victoria’s Secret. Jag har hört hur många vloggare och bloggare som pratat om dessa så jag kunde bara inte låta bli att testa! Jag valde dofterna Pear Glacé och Strawberries & Champagne. Det fanns så många att välja bland så jag höll väl på att ändra mig i 3 veckor innan jag beställde dem. Hur ska man kunna välja liksom?

Men som sagt blev det dessa och jag har ännu inte hunnit testa Strawberries & Champagne, men Pear Glacé luktar sååå gott! Jag känner på mig att den kommer gå åt i sommar ♥ ♥ ♥

Victoria’s Secret Body Mists kan köpas på t ex. nordicfeel.se och kostar 119 kr /st.

Like

Relaterade inlägg

My Blush Collection

Jag fick en förfrågan under min senaste frågestund om jag inte kunde visa min rougesamling, och visst kan jag det! Jag är en total rouge-o-holic och älskar allt som har…

2 Comments
Bridgett Rasmussen 5 juli, 2013 at 19:13 Reply

Älskar deras Body mists, har även en från jordbugg som jag fått från min Farbror och hans fästmö. De luktar mycket mer och längre än de från VS. Sedan Body butters från Body shop är så bra och de är lite “tjockare” så man får mycket bättre hud än andra tunnare.

Sandra 6 juli, 2013 at 12:55 Reply

Är så nyfiken på dom där :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + sjutton =