malhar_130630_0007

När jag var på LIDL sist var jag tvungen att köpa mig en ny nagellacksremover och i all hast tog jag denna då den var utan aceton. Märkte efteråt att den var för skulpterade naglar (vilket jag har) och också att den har ett smart pumpmunstycke. Man behöver inte ens vända på flaskan, man bara öppnar locket och trycker ned 1-2 gånger med en bommulstuss/pad. Hur smart som helst! Jag har inte haft några problem med att få bort varken vanliga lack eller strukturlack och den har heller inte förstört eller missfärgat mina naglar. Den kostar inte mer än ca. 20 kr och finns även med aceton om man nu vill ha det. Rekommenderas verkligen ♥ ♥ ♥

Like

Relaterade inlägg

Maybelline New York SuperStay Better Skin Flawless Finish

Nyligen släpptes Maybellines nya foundation och concelaer ‘SuperStay Better Skin Flawless Finish’ (måste de alltid ha så jäkla långa namn?!) som jag är riktigt sugen på att testa. Finns att…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =