malhar_130625_0036

Information: “IsaDora Ocean Breeze EdT är en sval, frisk men ändå kryddig doft som för dina tankar till barfota dagar på stranden när den mjuka sjöbrisen leker i ditt hår och den friska doften från havet väcker dina sinnen!

Doften öppnar upp med fruktiga men även kryddiga noter av tomatkvist, apelsin, grapefrukt, citron, morot, rosépeppar, kardemumma och basilika. Doften går sedan över till härligt ett hjärta av hyacint, lotusblomma, pion, rottingpalm och grön mango. Doften avslutas med sensuella noter av mysk, sandelträ, cederträd, balsaträ och olibanum.”

Jag tycker: Efter att ha testat Sea Shell blev jag sugen på de andra sommardofterna från IsaDora. Tyvärr vet jag inte riktigt vad jag tycker om denna… Jag blir liksom inte klok på doften. Det luktar liksom citrusigt och örtigt, men inte på ett bra sätt. I alla fall inte på mig. Den doftade mycket mycket bättre på mammas hy och inte alls som den gör på mig – så den kanske helt enkelt inte passar mig. Jag kan i alla fall inte använda den då det påminner för mycket om skarp toarent-doft.

IsaDora Ocean Breeze EdT kan köpas på eleven.se för 149 kr.

.

1/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Revlon ColorBurst Matte Balm – Elusive

Recension: Revlon ColorBurst Matte Balm – Elusive

Jag tycker: Jag länge varit nyfiken på Revlon och alla deras roliga läppisar. Jag har nu testat några av deras knubbiga pennor och först ut till recension är den matta…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 12 =