malhar_130625_0004

När jag och mamma var på stan sist synade vi hela sminkavdelningen på Åhléns som vi alltid gör. Blev kär i flera läppstift från Viva La Diva, men detta var det som fick följa med hem. Det är en perfekt ljus korallfärg och passar så bra nu till lite solkysst hy. Har inte använt något smink från Viva La Diva men har velat testa en längre tid. Ville testa en produkt för att se om det var något att ha och jag tycker att läppstiftet är krämigt och lätt att applicera. Kommer definitivt att köpa fler! Plus att (förutom deras gräsliga typsnitt på företagsnamnet) förpackningarna är så fina.

Like

Relaterade inlägg

Christian Breton Super Mascara Volume

I veckan kom det hem ytterligare ett litet paket med Super Mascara Volume från märket Christian Breton. Det ska bli jätteroligt att testa denna eftersom den utlovar både volym, längd…

1 Comment
Julia 28 juni, 2013 at 22:11 Reply

Snygg färg! Jag gillar också deras läppstift. Har Pink Flamingo och gillar det verkligen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 12 =