Jag försöker att förbättra molkan.se hela tiden och gör mitt allra bästa för att hinna med att göra allt jag vill uppdatera om och visa er, men ibland kör man fast och därför tänkte jag fråga er om vad som är bra eller vad som kan bli bättre. Så klicka gärna i vad du tycker och skriv gärna en liten kommentar på tips, förslag eller bara varför du tycker som du tycker 🙂 Du kan välja flera alternativ.

.

Hur upplever du molkan.se?

.
.
OBS! Jag är ute efter konstruktiv kritik. Haters gonna hate, så är det. En poll är anonymt och bra. Men istället för att bara klicka i att allt är dåligt kan du väl bara låta bli (oavsett om du är ”anonym” eller inte). Om du nu tycker att min blogg är så kass, vad gör du då här?

You May Also Like

3 kommentarer

Smart med en poll! Då får man lite mer feeling för vad läsarna vill ha!

Personligen så tycker jag att det är lagom med uppdateringar, jag försöker hålla minst två om dagen, men under sommaren är det svårt att hinna med på samma vis om man ska ta bilder med systemkameran. Jag har latat på sista tiden och kört med iphone, av ren lathet. Skämmes Malin!

Tycker att det är informativt, fina bilder och bra innehåll liksom. Keep it up babe, du är grym!

Svara

Malin: Tack detsamma babe <3 <3 <3

Svara

Hej Malin, ville bara säga att jag verkligen diggar din blogg och dina bilder är i väldigt bra kvalite, men ibland tycker jag de är snäppet för ljusa och jag kan få lite svårt att se produkten du försöker visa. Detta sker dock bara på bilder med ditt ansikte, t.ex. läppbilder på läppstift. Skulle vilja kunna se färgen liiite bättre. Annars har jag absolut inget att klaga på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.