Tänkte göra en riktigt fin sminkning idag, men efter 3 misslyckade försök gav jag upp. Det gick bara inte. Mina ögon rann och när jag väl fått skuggorna på plats så råkade jag komma emot med eyelinern osv. Det var inte meningen att jag skulle sminka mig i dag helt enkelt. Men klä på mig klarade jag av i alla fall…

malhar_130623_0135

malhar_130623_0155

Linne H&M / Byxor H&M / Skor Jeffrey Campbell Lita Spikes

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Elsker outfiten! Og håret ditt er så fint…. så misunnelig!

Svara

Shit va snyggt!! Älskar randiga byxor!!!! Satt riktigt bra
på dig!!

Svara

Älskar byxorna! 🙂

Svara

Riktigt snygga brallor! 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fyra × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.