20130611-232823.jpg

20130611-232833.jpg

Igår började jag äntligen att jobba och idag hade jag ett förmiddagspass och på eftermiddagen har vi varit ute på äventyr så därav den dåliga uppdateringen här på bloggen. Men i morgon är jag ledig och har faktiskt redan fotat en sminkning till er. Jag hoppas att jag kan fixa lite tidsinställda inlägg då jag ska jobba torsdag, på fredag tar min kusin studenten och helgen har väl alltid något att erbjuda – hej och hå vad det går!

Efter ett par månader utan att “behöva” gå upp ur sängen tidigare än kl. 10 kan jag säga att jag var fruktansvärt trött när klockan ringde 06.20 i morse. Död. Men nu får jag äntligen gå och lägga mig.

Natti

Like

Relaterade inlägg

5 saker du inte visste om mig

Såg att ADARAS hade gjort en liten lista med 5 saker som hennes läsare kanske inte visste om henne och funderade själv på vad ni kanske inte visste om mig……

För jag har bara regn hos mig..

Det händer bara mig…

Alltid redo.

Minor setback.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =