20130608-232350.jpg

Ja, jag känner mig dum som inte gjort en sminkning på jättelänge. Men det har varit så fint väder så vi har varit ute på sjön, grillat och tagit vara på de fina dagarna nu när sommaren äntligen är här. I morgon ska jag på kalas och tänkte göra mig fin och använda lite nya produkter, så jag tänkte även att jag skulle hinna fota sminkningen och visa er. Den kommer då antagligen upp i morgon kväll. Ska även passa på att ha på mig min fina rymdklänning om vädret tillåter.

Hoppas att ni har en fortsatt bra helg
Puss

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Du är förlåten! ;D Kan tänka mig att många av dina läsare
är ute och njuter av solen de också! 🙂 Ska du ha rymdklänningen
tycker jag du ska ta ett par outfit-bilder med för den såg
fantastiskt fin ut! 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

15 + arton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.