insta-1juni

Idag bestämde bestämde jag mig för att klä upp mig lite i ren protest mot det otroligt tråkiga vädret. Matchade med nitar all over. Mamma kom förbi en sväng med såna fina muggar och tillhörande små runda burkar och sen åkte vi runt och kollade lite i affärerna. Jag hittade ett coolt nitskal till telefonen och lite nya stylingprylar till håret. Åkte hem och insåg att jag inte ville sitta still framför datorn så jag cyklade bort till min kära vän Linnea som jag inte träffat på jättelänge, men det var så trevligt

Så det har varit en supermysig lördag trots vädret. Gärna fler såna här dagar tack!
Puss

Like

Relaterade inlägg

Vad jag älskar…

…att få PAKET! Spännande ♥ Like Ångra…

Off the grid

Min midsommar

Packa, fixa, packa, fixa…

Glöm inte Mors Dag :)

3 Comments
Linnea Eriksson 2 juni, 2013 at 07:01 Reply

Det var kul att du kom! Lättade upp hela min
dag:-)

Emmi 12 juni, 2013 at 14:57 Reply

Hej Malin! Måste få fråga vart hon hittade muggarna, de är underbara :)

Malin 12 juni, 2013 at 14:59 Reply

Emmi: De var på extrapris på Ö&B här i stan. Hoppas de finns hos dig också! Ja, de är de finaste muggarna jag sett faktiskt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + fem =