Jag var på stan tidigare idag och skulle kolla efter lite borstförvaring och sånt. Gick förbi Vero Moda och får syn på den jeansjacka jag spanat in hur många gånger som helst… och nu var det 50% rea på den!! Hittade även en cool väst som kan bli snygg att ha över en stickad tröja eller min skinnjacka, den var det också halva priset på

Jag älskar rea!

malhar_130528_0003

malhar_130528_0004

malhar_130528_0008

Like

Relaterade inlägg

Lite London-shopping

Förutom att jag kunde gå helt bananas på Primark efter att ha upptäckt det så hade jag faktiskt bara planerat in två stycken köp, vilket var en Zoella Beauty make-up…

Santa baby

Santa baby

Egengjorda smycken.

OOTD: I love space.

New bikini.

2 Comments
Julia - Nailart 28 maj, 2013 at 19:29 Reply

Riktigt snygga! Nu kliar det i mina shoppingfingrar!
:)

snygga! så kul när man hittar riktiga fynd! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − fyra =