g-dress1

malhar_130527_0006

malhar_130527_0003

Hur fin är den inte?! Hittade denna när jag satt och kollade runt på ebay och rymdnörd som jag är var jag bara tvungen att ha den! Har letat och letat efter en rymdmönstrad klänning i över ett år nu, men antingen har de varit för dyra eller fula. Men denna är perfekt. Plus att den bara kostade 100 kr

You May Also Like

9 kommentarer

Svara

Vilken fin’

Svara

Jättesnygg! Tror att dom har en liknande på members.com just nu för en billig peng 🙂

Svara

Julia: Har kollat på dem innan, men jag tyckte inte att de var så snygga.. mönstret var så plottrigt.

Svara

Så uuuuunderbar! Lägg upp en bild med den på! finaste finaste Molly! Glad jag är för din skull att du hittade den. 🙂 Otroligt fina färger, såg inte alls så ”billig” som en del galaxyplagg kan göra. Love it!

Svara

Kristina: Det ska jag göra 🙂 Nae, precis vad jag tyckte också. Plus att jag älskar den modellen på klänning!

Svara

Länk? 🙂

Svara

Caroline: Det finns många på ebay som säljer klänningen 🙂 Sök bara på ”Galaxy Dress” så hittar du den!

Svara

Superfin! 😀

Svara

Sitter och funderar på om jag ska klicka hem en som är lite rosaaktig i färgen 😛 fan vad sugen jag är, men jag är även sugen på andra nagellack hahaha. Beslut beslut. Klänningen var riiiiktigt snygg iaf!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tolv + 6 =