abb5d188bef611e2908222000a9f146a_7
Gårdagens #makeupthemeweek uteblev då vi var iväg även att jag lovade mig själv att jag skulle vara hemma och fixa sista temat, men snäll som jag är följde jag med A när han skulle fixa det sista på bilen och det tog som vanligt längre tid än vad jag hade förväntat mig. Det där med planering ibland.. Jaja, sista temat kommer upp i morgon.

Dags för en stor kopp kaffe!
Kram

P.S! Tänkte göra sminkningen idag, men så började jag rota runt bland gamla grejer och nu har jag bl a. fått min gamla dator såld!

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.

Relaterat

Min vardag

In progress.

Min vardag

Re-boot.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =