abb5d188bef611e2908222000a9f146a_7
Gårdagens #makeupthemeweek uteblev då vi var iväg även att jag lovade mig själv att jag skulle vara hemma och fixa sista temat, men snäll som jag är följde jag med A när han skulle fixa det sista på bilen och det tog som vanligt längre tid än vad jag hade förväntat mig. Det där med planering ibland.. Jaja, sista temat kommer upp i morgon.

Dags för en stor kopp kaffe!
Kram

P.S! Tänkte göra sminkningen idag, men så började jag rota runt bland gamla grejer och nu har jag bl a. fått min gamla dator såld!

Like

Relaterade inlägg

#boatlife

När det nu i dagarna har varit så fint väder och min mage blivit bättre har vi passat på att vara ute på sjön. Jag älskar att bo vid havet…

Lugn Valborg.

Mellersta Öland

Mellersta Öland

Jag lever!

Hektisk dag.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fyra =