Daft-Punk-Random-Access-Memories-2013-1200x1200(bildkälla)

Jag tror att jag redan berättat att Daft Punk är ett av mina favoritband sedan jag upptäckte dem i mina tonår. Det har varit stort hysh-hysh runt deras nya album Random Access Memories som släpps i morgon och är deras första studiobaserade album på 8 år. Det har släppts videos på youtube där deras samarbetspartners har pratat om den nya skivan och jag har tittat och läst om allt som har med det att göra.

Jag behöver nog inte säga att jag sett fram emot den här skivan väldigt väldigt länge och just i denna stund lyssnar jag på en förhandsstreamad version av skivan på iTunes och har redan hittat några nya favoritlåtar :)

Musik är lycka
Musik är kärlek

Like

Relaterade inlägg

X-Men First Class trailer.

Äntligen har det kommit en trailer, ser sååå fram emot denna film! Älskar x-men :) Filmen kommer i Juni 2011. Hittad hos Movieblog4you. Like Ångra…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tre =