malhar_130507_0006

Facial Wash: Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash är en väldoftande daglig ansiktstvätt. Med MicroClear-teknologi rengör den på djupet och hjälper till att förebygga finnar och pormaskar. Den uppfriskande gelen rengör huden utan att torka ut. Samtidigt får huden en fräsch känsla av Pink Grapefruit. Ca. 70 kr.

Daily Scrub: Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub är en väldoftande scrubcreme. Formulan med effektiv MicroClear-teknologi och exfolierande mikrokorn rengör porerna på djupet. Hjälper till att eliminera finnar och pormaskar. Ca. 70 kr.

Oil-Free Moisturiser: Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser är en ansiktscreme med frisk doft som återfuktar, rengör och piggar upp. Den lätta formulan ger 24 timmars fukt utan att täppa till porerna. Den absorberas snabbt och ger en smidig och mjuk känsla till huden. Ca. 70 kr.

Som sagt, jag köper sällan likadana produkter om och om igen när mina hudvårdsartiklar tar slut. Dessa förpackningar var ju så härligt rosa, plus att det var 20% rabatt på dem på Kronans Droghandel så jag slog till direkt! Har inte testat dem än, men det blir så fort de andra tar slut (vilken dag som helst nu…)

De luktar i alla fall väldigt gott, så det ser jag absolut fram emot att testa!

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

jag använde deras fuktkräm och en annan rengöringskräm från samma serie, men det funkade absolut inte på min acnekänsliga hy ”/ jobbigt när man har acne, men ändå superkänslig torr hy! Produkterna luktar SÅ underbart gott 😀 så jag hoppas verkligen dem fungerar för dig! Vill passa på & tacka för en toppenbra blogg med 🙂 Kram!

Svara

Rengöringen fungerade tyvärr inte på mig. Det kändes som att min hy bara blev sämre utav den, men hoppas då har mer tur! 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

sexton + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.