IMG_3187

Åh, nu vill jag åka hem till våren! Vi vet inte hur mycket A har kvar att göra på jobbet ännu, men jag hoppas verkligen på att det blir innan helgen.. men man vet aldrig.

Hur mycket jag än skulle vilja göra galna sminkningar och fota produkter medan jag väntar så kan jag tyvärr inte. Jag tog inte med mig en enda ögonskugga eller någon produkt som jag inte har fotat/visat då jag visste att jag inte skulle orka släpa på allt, men nu känner jag mig “naken, rädd och exposed!”.

Har massor av saker som väntar på mig där hemma vilket ska bli kul, som en liten minijulafton! Det kommer bl a. en överraskning till er, mhmm :) Har även spånat lite på nya teman till  #makeupthemeweek. Men till dess blir det givetvis recensioner, tips och annat.

Nahe, om man skulle ta och gå en promenad kanske? Det är ju så fint väder!

Kram 

Like

Relaterade inlägg

Sune Fyrkantsbyxa.

Pga personliga skäl orkar jag inte blogga idag. Vi hörs i morgon helt enkelt! /Concealerkatten Like Ångra…

En variant.

Längtar hem

Happy B-day to me

That time of the month…

1 Comment

Jag är väldigt intresserad av att också göra #makeupthemeweek faktiskt, det verkar roligt och jag blev väldigt intresserad när jag såg dina sminkningar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + åtta =